Symbiant

Kant en klaar pakket voor afname medisch microbiologische en/of pathologische diagnostiek

Vanaf heden biedt Comicro samen met Symbiant een kant en klaar pakket aan voor afname medisch microbiologische en/of pathologische diagnsotiek.

Wat bieden wij

Om het voor de patiënt en u zo makkelijk mogelijk te maken bieden we kant en klare pakketten voor het afnemen van de door de 1e lijn meest aangevraagde pathologische en/of microbiologische onderzoeken.

Waarom een kant en klaar pakket?

Alle juiste benodigdheden voor afname en transport van het patiëntenmateriaal naar onze laboratoria én een bijbehorend aanvraagformulier in een herkenbaar doosje.

Transport

Aanvraagformulier + onderzoeksmateriaal gaan samen in het doosje terug welke ingeleverd kan worden bij één van onze laboratoria of met de post kan worden verstuurd.

Uitslag

De uitslag van het onderzoek ontvangt u op papier of door middel van een Edifactbericht, in de regel binnen 5 werkdagen. Consultatie naar aanleiding van de uitkomst van het onderzoek is te allen tijde mogelijk, zie hiervoor ook www.symbiant.nl en/of www.comicro.nl

Bestellen van kant en klare pakketten

Voor het bestellen van de kant en klare pakketten voor het afnemen van de door de 1e lijn meest aangevraagde microbiologische en/of pathologische onderzoeken kunt u gebruik maken van het digitale bestelformulier.

Voor een proefzending van ons kant en klare pakket kunt u een mail sturen naar info@symbiant.nl of info@comicro.nl.