Symbiant

De koeriers van Symbiant.

18-02-2017

Onze medewerkers van Symbiant en de koeriers staan voor u klaar. Symbiant werkt samen met een logistiek partner in medisch transport, 2MC.

 

Commpanionz is onderdeel van 2MC – Medical Management Companions. Al meer dan 15 jaar verzorgt 2MC door het hele land medische transporten voor diverse afdelingen, tussen laboratoria onderling en tussen laboratoria en huisartsen of andere zorginstellingen. In de meeste gevallen betreft het vervoer van medische materialen of diagnostische monsters. Dat laatste transport wordt uitgevoerd volgens wet- en regelgeving van 't ADR betreffende het vervoer van humaan diagnostisch materiaal en de daarbij horende gevarenklassen. 2MC verzorgt vaste routes in het geval van veel voorkomende transporten en expresse diensten voor ad hoc of urgente zaken.

Commpanionz staat voor Metgezellen met Commitment in Zorg. Onze koeriers zijn gespecialiseerd in het vervoer van diagnostisch materiaal voor het bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker en weten met welke zorg dit dient te gebeuren. Zij zullen iedere week op dezelfde dag en rond dezelfde tijd de monsters in uw praktijk ophalen. Daarnaast bezorgen onze koeriers ook nieuwe kits voorzien van alle benodigde materialen om uitstrijkjes af te nemen.